Whatsapp dating

whatsapp
Zoek je een nieuwe liefde of flirt via whatsapp? Dan ben je er vast al wel achter gekomen dat dit nog helemaal niet zo makkelijk is als dat het lijkt. Als je weinig berichtjes krijgt dan kan het zijn dat je iets verkeerd doet. Wij geven je wat tips die je meer succes kunnen geven.

Zorg voor een heldere foto en een direct overzichtelijk whatsapp profielfoto
Met een duidelijke, heldere foto en een overzichtelijk profiel trek je meer van de juiste personen aan. Verder wordt het voor bezoekers dan duidelijk wat je zelf wilt. Of je op zoek bent naar een serieuze relatie of juist een flirt.

Stuur iemand een persoonlijk bericht
Heb je iemand gezien die je wel wat lijkt? Stuur hem of haar dan geen standaardbericht. Houd het persoonlijk en leg uit waarom je die persoon beter wilt leren kennen. Hij of zij zal het waarderen dat je origineel en eerlijk bent. Houd je berichtje wel kort. Het heeft namelijk geen zin om een lang bericht aan iemand te schrijven die toch geen interesse in je heeft.

Blijf niet te lang mailen of chatten
Als je al een aantal dagen of weken met iemand aan het chatten of mailen bent en je deze persoon beter wilt leren kennen dan is het een tip om snel af te spreken. Blijf dus niet te lang chatten of doormailen via whatsapp. Als je dit doet dan creƫren jullie allebei onrealistische verwachtingen die misschien niet uitkomen. Door snel af te spreken, kun je een teleurstelling voorkomen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -3 (from 7 votes)
Whatsapp dating, 5.6 out of 10 based on 12 ratings

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.