Vakantie is de ultieme relatietest

Vakanties worden niet voor niets de ultieme relatietest genoemd. Je leert elkaar dan goed kennen en in een vreemd land kunnen er heel wat dingen fout gaan die jullie samen moeten oplossen. Je wilt natuurlijk niet dat jullie vakantie eindigt in een relatiebreuk. Hieronder lees je over de vier valkuilen die jullie romantische vakantie kunnen verpesten.

Valkuil nummer 1: Te hoge verwachtingen in bed
De meeste stellen voelen vaak een hoge druk om te presteren in bed tijdens een romantisch weekend of een vakantie samen. Jullie kunnen ontevreden worden als het niet beter, langer of vaker gebeurd dan normaal. Hier is een oplossing voor. Benut de tijd die jullie samen hebben, zoals ’s ochtends. Jullie zijn dan nog fit en beginnen net aan de dag. Bovendien is ochtendseks goed voor het humeur.

Valkuil nummer 2: Jullie zijn elkaars tegenpool
Normaal gezien vullen tegenpolen elkaar aan, maar tijdens een vakantie is dit niet altijd het geval. Het kan zijn dat jullie heel andere dingen willen doen tijdens de vakantie. Zo wil hij het liefste heel de vakantie aan het strand liggen, terwijl jij graag die bijzondere dorpjes en musea wilt bezoeken. Wat doe je dan? Sluit een compromis. Ga de ene dag lekker luieren en trek er de volgende dag op uit.

Valkuil nummer 3: Te veel aan elkaar worden blootgesteld
Ook al wonen jullie samen, tijdens een vakantie brengen jullie toch veel meer tijd met elkaar door. Het is even wennen om 24 uur per dag op elkaars lip te zitten. Dit kan leiden tot ruzies en irritaties. Om dit te vermijden, kunnen jullie ook dingen van elkaar apart ondernemen. Ga dus een keer alleen zwemmen, tennissen of winkelen.

Valkuil nummer 4: Een onverwachte ramp
Jullie kunnen te maken krijgen met een onverwachte ramp, zoals een gemiste vlucht, een gestolen portemonnee of een vermiste koffer. Dingen die jullie niet hadden voorzien en de vakantiepret kunnen bederven. Geef elkaar niet de schuld, maar probeer het op te lossen. Ruzie kan de situatie alleen maar verergeren en de vakantie verpesten. Bedenk ook; over een paar dagen liggen jullie gewoon lekker aan het strand en lachen jullie hierom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Vakantie is de ultieme relatietest, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.