Tips voor mannen eerste date

Ben je single en op zoek naar de vrouw van je dromen? Dan geven wij je hier in dit artikel een aantal tips die je helpen om meer vrouwen te ontmoeten en beter contact te maken.

Probeer zoveel mogelijk potentiele partners te ontmoeten
Als je nooit vrouwen ontmoet dan gaat het je natuurlijk nooit lukken om een potentiele partner te ontmoeten. Probeer dan ook om je in meerdere sociale kringen te bevinden, zoals je werk, studie of sport. Ga op dansles of de vrijdagmiddagborrel met collega’s of schrijf je in bij een gratis datingsite. Zeer populair onder de vrijgezellen is gratis Knuz.

Zorg voor een goede non verbale indruk
De eerste indruk telt. Zorg er dan ook voor dat je er goed uitziet en trek je nieuwste outfit aan. Ga desnoods shoppen om nieuwe kleding te kopen. Verder zijn er een aantal dingen belangrijk als je met een vrouw praat. Zorg ervoor dat je er ontspannen bij staat en wat ruimte inneemt. Het komt slecht over om naar haar toe te leunen. Daarnaast is het belangrijk dat je een open houding aanneemt en lacht. Raak haar af en toe subtiel aan. Als ze je leuk vindt dan geeft dit haar een positief gevoel.

Kopieer haar gedragingen
Wanneer twee mensen interesse hebben in elkaar dan gaan ze elkaars gedragingen kopiëren. Ze gaan dan op dezelfde manier zitten en gebruiken dezelfde woorden. Je kunt ervoor zorgen dat dit gedrag wat sneller op gang komt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je als man dan aantrekkelijker en aardiger wordt gevonden.

Voer een interessant gesprek
Vrouwen die daten horen vaak dezelfde vragen. Dit vinden ze vermoeiend en saai. Als je de zesde bent die vraagt wat voor werk ze doet en waar ze woont dan kan dit voor haar een afknapper zijn. Zorg ervoor dat je onverwachte dingen tegen haar zegt en over interessante onderwerpen praat, zoals reizen of avonturen.

Creëer wat spanning
Maak het spannend en laat niet gelijk merken dat je haar leuk vindt. Als je dit direct laat merken dan heeft ze je al. Er is dan geen spanning meer. Iets dat juist belangrijk is bij een eerste date. Maak het haar wat moeilijk, zodat er de spanning tussen jullie blijft. Het zal echt succes hebben.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Tips voor mannen eerste date, 9.3 out of 10 based on 4 ratings

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.