Hoe versier je een man?

Heb je een leuke man gezien? Dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat hij jou ook ziet staan. Je moet dus zijn aandacht trekken. Maar hoe doe je dat? Met behulp van de onderstaande verleidingstrucs verleid je hem zo.

Kijk hem af en toe zwoel aan
Probeer zijn blik te vangen, kijk hem even zwoel of stralend aan en kijk daarna weer snel weg. Herhaal dit een paar keer en je hebt zijn aandacht.

Schenk hem stralende glimlach
Heb je zijn aandacht gevangen en komt hij naar je toe om een praatje te maken? Schenk hem dan een stralende glimlach. Hiermee stel je hem op zijn gemak. Wacht verder af hoe het gesprek verloopt.

Luister naar hem
Laat hem eerst praten en luister naar wat hij je vertelt. Kijk hem in zijn ogen aan en knik bevestigend. Lach als hij een grapje maakt. Je geeft hem dan het gevoel alsof je alleen nog maar oog voor hem hebt. Je streelt dan zijn ego en dit is de allerbeste verleidingstechniek.

Las even een pauze in
Voorkom dat jullie gesprek te saai wordt en las een keer een pauze in. Doe dit op het hoogtepunt van de flirt. Praat even met een vriendin of haal wat te drinken. Als je merkt dat hij nog steeds aandacht voor je heeft, dan pakt je flirt goed uit.

Geef hem weer aandacht
Merk je dat hij zijn aandacht nog op jou richt? Ga dan naar hem terug en praat weer met hem. Hij zal zich een winnaar voelen. Vind je hem leuk genoeg? Geniet dan lekker van je flirt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Hoe versier je een man?, 9.0 out of 10 based on 4 ratings

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.