Hoe herken je een foute man?

Hoe herken je een foute man?
De meest vrouwen zijn er wel eens eentje tegen gekomen; een foute man. Iedereen kent ze wel, maar hoe herken je een foute man voortaan op tijd?

Vijf types foute mannen
Geen enkele vrouw wordt gelukkig van een foute man. Helaas herken je ze niet altijd gelijk. Toch voldoen de foute mannen aan een paar vaste eigenschappen. Zodra je deze onthoudt, kan je dit soort mannen veel beter vermijden. Er zijn vijf typen foute mannen.

De allemansvriend
Vrienden zijn het belangrijkste voor hem. Hij gaat liever met een hele groep vrienden stappen, eventueel samen met jou, dan alleen. Deze man heb je dus nooit helemaal voor jezelf, want er is altijd wel een van zijn vrienden bij.

De egoïst
De egoïst denkt alleen maar aan zichzelf. Hij bepaalt alles; naar welke film jullie gaan kijken, naar welk restaurant jullie gaan en hoe laat jullie afspreken. Verder praat hij, tijdens jullie date, graag over zichzelf.

De vrek
Dit type man vindt het zonde om geld uit te geven. Hij eet het liefst in een heel goedkoop restaurant. Tijdens jullie eerste date stelt hij zelfs voor om de rekening te delen. Ook al is hij nog zo leuk, dit belooft weinig goeds. Ga er maar vanuit dat hij niet op vakantie wil en je verjaardag vergeet.

De man met de vele exen
Deze man herken je door de waslijst van exen die hij heeft. Verder heeft hij ook nog steeds contact met deze dames. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds laat of ’s nachts. Dit type man wil dus geen serieuze relatie, maar gewoon een paar vriendinnen.

Moederkindje
Bij het moederskindje staat zijn mama op nummer één. Zijn moeder is de vrouw van zijn leven, het is haast onmogelijk om deze plek te veroveren. Als je dit toch lukt, dan krijg je in de toekomst waarschijnlijk te maken met een dominante schoonmoeder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Hoe herken je een foute man?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

3 reacties

 1. Een heel herkenbaar artikel, waar veel vrouwen wat aan kunnen hebben. De meeste vrouwen zijn vast wel eens een foute man tegengekomen die in dit rijtje voorkwam. Bij mij was het de man met de vele exen. Hij bleef maar bellen en sms’en met zijn exen. Totdat ik erachter kwam dat hij met eentje ook nog steeds het bed deelde. Toen was het duidelijk over tussen ons. Ik kijk voortaan wel beter uit en herken een foute man op tijd.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Vaak zijn dat mannen die enorm met hun uiterlijk bezig zijn en veel aandacht willen van vrouwen
  Ze zijn erg egoistisch, en houden zich niet aan de afspraken, ze willen ze gewoon niet vastleggen en denken dat ze de eeuwige jeugd hebben!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Hallo, heb nu al een aantal date`s gehad, eerst chatten, elkaar goed leren kennen, en de klik was er ……..
  Leuke afspraken gehad en dan……..de 2 de keer !!
  Hoe komt het dat er mannen zijn die nooit meer, wat van zich laten horen ???
  Dus van alles beloven, maar het niet waar kunnen maken !!
  Waarom niet eerlijk zijn, en smsje sturen, Sorry wordt niet wat………dan weet ik,waar ik dan aan toe ben !

  Mvg. julia

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.