Hij wil bij je weg!

Heb je het vermoeden dat hij bij je weg wil? Dan zijn er aantal signalen die jou vertellen dat je partner er serieus over denkt om jullie relatie te beëindigen. Door op deze tekens te letten, kun je de situatie goed overdenken. Je kunt je zo op een eventuele breuk voorbereiden, maar je kunt natuurlijk ook zelf het heft in handen nemen en jullie relatie beëindigen voordat hij het doet.

Hij is stil
Hij is ineens erg in zichzelf gekeerd en zwijgzaam. Als je vraagt of er wat is dan krijg je een onduidelijk, vaag antwoord.

Hij praat niet over de toekomst
Jij wilt toekomstplannen met hem maken, maar hij gaat er helemaal niet op in. Als je iets over jullie toekomst zegt dan komt hij met een ontwijkend antwoord of hij vermijdt het onderwerp.

Hij zegt niet meer dat hij van je houdt
Hij zegt geen ‘Ik hou van je’ meer. Deze woorden krijg je niet meer te horen. Als je hem vraagt of hij nog van je houdt dan geeft hij antwoord zonder dat hij je aankijkt of hij kijkt weg.

Ander gedrag
Er is een verandering in zijn gedrag. Hij gedraagt zich heel anders dan voorheen en zoekt haast geen toenadering meer in bed. Jullie hebben dus ook bijna geen seks meer.

Hij wil geen leuke dingen doen
Hij heeft geen zin om met jou leuke dingen te gaan doen, zoals een weekendje weg of een avondje uitgaan. Dingen die jullie vroegen samen deden, doet hij nu ineens alleen.

Hij bekritiseerd je
Hij heeft openlijk kritiek op jou. Hij zegt dat jullie relatie slecht is en noemt voorbeelden op van koppels die ook uit elkaar zijn gegaan.

Hij vermijdt discussies
Hij neemt niet meer de moeite om misverstanden tussen jullie op te lossen en gaat ze uit de weg. Hij gaat onverschillig om met meningsverschillen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Hij wil bij je weg!, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.