gratis sexchat

Ben ik wel echt verliefd wil ik aleen sex?
Heb je al een tijdje gratis sexchat met een leuke man of vrouw, maar weet je niet of je verliefd bent? Dan ben je dit waarschijnlijk ook niet. Als je verliefd bent, dan weet je dit namelijk heel zeker.

De tekenen van verliefdheid
Je bent echt verliefd als je een verlangen hebt naar de ander. Je wilt dus echt bij hem of haar zijn en voelt intense gevoelens. Je denkt de hele dag door aan hem of haar en ziet alleen maar de positieve kanten van die persoon. Kortom, je leeft dan ook echt op een roze wolk.

Lichamelijke symptomen
Ook aan je lichaam kun je heel goed merken dat je verliefd bent. Zo ben je van slag en heb je last van een verminderde concentratie. Het kan ook voorkomen dat je minder zin hebt in eten en dus geen hap door je keel krijgt. Verder heb je energie voor tien. Dit komt weer, omdat je stoffen aanmaakt die je een actief gevoel geven. Je hebt dan ook erg weinig slaap nodig.

Compleet andere wereld
Als je verliefd bent, dan leef je in een compleet andere wereld. Je kunt alleen maar over hem of haar praten tijdens een gratis chat met vriendinnen en wilt dit ook aan iedereen laten weten. Daarnaast raakt je lichaam van slag als je hem of haar ziet. Je krijgt knikkende knieƫn, trillende handen, een droge mond en hartkloppingen. Ook de bekende vlinders fladderen vrolijk in je buik.

Een half jaar tot twee jaar
Ook al is verliefd zijn een prettig gevoel, toch kan je lichaam dit niet jaren volhouden. Meestal duurt een verliefdheid dan ook een half jaar tot twee jaar. Hierna gaat jullie relatie over in een stabieler gevoel van liefde. Onder de vrouwen gaat de verliefdheid het snelste voorbij.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
gratis sexchat, 8.5 out of 10 based on 4 ratings

7 reacties

Naar het reactie formulier

  • Arie op november 8, 2012 om 10:02 pm
  • Reageer

  Wil jij sexchat doen met mij?

  Ik zal even wat over mezelf vertellen voor je. Ik ben iemand die de kat wat uit de boom kijkt, wat veelal dan ook gelijk al verlegen bestempelt wordt, nu ben ik dat ook wel een klein beetje en daarom stap ik ook niet zo heel makkelijk zomaar op een leuke (onbekende) vrouw af, daarom wil ik altijd eerst chatten. Maar als eenmaal het contact er is enzo, en lekker op mijn gemak kan zijn dan is alles goed en merk je van de “verlegenheid” niks.

  Vrienden van mij omschrijven mij als; lief, aardig, rustig, attent, niet jaloers, betrouwbaar, eerlijk, oprecht, leuk, behulpzaam, spontaan, teder, respectvol, knuffelbeer en romantisch.Hou van leuke dingen doen samen, lekker romantisch op de bank hangen in elkaars armen, filmpje kijken, toertjes maken op de motor, bos en strand wandeling maken (met of zonder hond), muziek luisteren.

  Respect, betrouwbaarheid en vertrouwen vindt ik belangrijk binnen een relatie, net als graag samen dingen doen, maar ook het afzonderlijk dingen kunnen doen.

  Groetjes, Arie

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
 1. Ik ben aan de kant gezet door mijn ex . Heb hier veel pijn van gehad en soms nog wel,maar wil wel verder met mijn leven,ik sport veel ,ben volledig aan het werk. Maar toch mis je wel het gesprek met een volwassen persoon,ben zorgzaam,hou van lekker eten of zelf koken,wandelen,fietsen hardlopen of een spelletje doen met jou.

  Groetjes Jan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  • Kevin op december 3, 2012 om 7:59 am
  • Reageer

  Aan alle vrijgezellen dames van Nederland,

  Ik ben Kevin, 29 jaar, single, woonachtig in Tiel. Ik heb een vaste kantoorbaan, mbo-hbo niveau. Ik ben een bourgondisch type maar ik kan ook heel goed thuis zijn en het daar gezellig hebben. Ik ben op zoek naar vriendschap of meer als er een klik is. Ik heb uitsluitend goede bedoelingen en ik kom uit een goed milieu. Heb je vragen, stel ze gerust!

  Ik heb zelf geen kinderen maar ze zijn wel welkom in mijn leven.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  • Leon op december 10, 2012 om 10:00 pm
  • Reageer

  Hoi Dames,

  Ikzelf kan alleen maar door de weeks en overdags dus ik kan dan eens met je afspreken als jij je veilig en goed bij mij voelt. Ik ben 48 jaar, woon in Utrecht, ben gebonden, en heb een 17 cm paal.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
 2. Hey geile huisvrouwen!

  Ik ben Kevin, 21 en kom uit Rotterdam. Ben een aantrekkelijke sportieve man en heb even geen zin in een relatie, in een erotische date wel en stiekem zou ik het wel eens met een iets oudere vrouw willen doen. Misschien kunnen wij elkaar wel goed helpen šŸ˜‰ Misschien helpt het als ik zeg dat ik goed kan masseren, zowel zacht en lief als hard en diep Als je ook geĆÆnteresseerd bent in mij, stuur ik je ook een foto met mn gezicht, ok? x Kevin

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  • Patrick op januari 4, 2013 om 11:11 am
  • Reageer

  Hallo schoonheid,

  Ik ben een goed uitziende 23-jarige jongen die ontzettend valt op vrouwen die wat ouder zijn dan ik. Ik zou het geweldig vinden als je zin had om een keer samen met mij wat te gaan doen. Zie jij dit ook zitten? Zoek geen vrouwen die rond de 20 zijn maar meer boven de 40 jaar. Je mag getrouwd zijn zoek alleen seks met oudere vrouwen geen relatie. Ben jij een lekkere Milf die mij kan verwennen en alles leren?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  • Rosa op oktober 12, 2013 om 8:49 am
  • Reageer

  Als je verliefd bent, dan weet je het zeker. Je wilt dan alleen maar bij diegene zijn. Ik was zo gek op mijn vriend dat ik er niet eens van kon eten. Ik was helemaal hoteldebotel van hem en wilde alleen maar bij hem zijn. Hij gelukkig ook bij mij.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.