e-matching.nl


De datingsite E-matching is gericht op hoger opgeleiden. Het is een site voor hbo’ers en academici die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Je kunt je gratis inschrijven op E-matching. Na je inschrijving word je automatisch passief lid. Dit betekent dat je profielen kunt bekijken van andere singles, maar je kunt niet zelf iemand een berichtje sturen. Je kunt alleen contact met iemand opnemen als je actief lid bent. Dit kan je alleen worden door het doen van een betaling. Als actief lid kan je van alle voorzieningen op de site gebruik maken. De kosten zijn 17,95 euro per maand. Je kunt er ook voor kiezen om lid te worden voor drie, zes of twaalf maanden. Dit is een stuk voordeliger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
e-matching.nl, 9.0 out of 10 based on 3 ratings

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. E-matching is een geweldige site. Dankzij deze site heb ik nu een leuke man ontmoet, met dezelfde interesses. We hebben al een paar keer een gedate. Wie weet hoe het gaat lopen. E-matching is een erg betrouwbare site, waar je geen nepprofielen tegenkomt. Dit vind ik dus erg positief. Verder is de site lekker overzichtelijk en is er veel aanbod.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. ik ben heel tevreden over E-matching. In het dagelijks leven kom ik weinig leuke en interessante mannen tegen en hier denk ik dat ik meer kans maak op een man met niveau. Ben hier net lid van en heb al een aantal leuke mannen hier gespot, dus wie weet…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ik vind dit E-matching een hele leuke datingsite. Hier kom ik echt leuke vrouwen met inhoud tegen. Met eentje heb ik al een hele leuke klik.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Ik heb een profiel op E-matching en vind het een goede datingsite. Je komt hier met veel leuke vrouwen in contact en het zoeken werkt goed. Voor mij werkt deze site. Ik heb hier al een aantal vrouwen leren kennen. Je betaalt wel wat meer op deze datingsite, maar ik vind dit niet erg, want dan kom je alleen maar vrouwen tegen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Op e-matching krijg je alleen reactie van serieuze singles. Singles die ook graag een relatie willen. Ik word hier niet overspoeld met berichten en als ik een berichtje krijg dan is dan van een man die ook serieus is. Het zoekmechanisme werkt hier ook erg goed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. e-matching is een leuke website die niet al te duur is. Het is prettig om een beetje te kijken en uit te proberen, zo rol je er langzaam in. Online daten is nieuw voor mij dus is het fijn om op deze manier kennis te maken. Tot nu toe bevalt het mij erg goed en ik hoop snel een leuke man te vinden om de donkere winterse dagen mee door te brengen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. De site is leuk bedacht maar in de praktijk werkt het niet, want die controleert er dat je die opleding hebt gedaan? Het trekt daarnaast de verkeerde mensen aan. Ik heb via deze website een date gehad met een leuke meid van 25 jaar. Ze zei tegen me dat ze gestudeerd had maar ze kwam wat dommig over. Ik dacht misschien doet ze aslof, om te flirten. Na 3 maanden kwam ik erachter dat ze tegen me had gelogen over haar opleiding. En juistopzoek was naar iemand die wel een opleiding had gedaan omdat ze van een luxe leventje houdt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 8. De website is basic maar werkt goed, je ziet dit ook terug in de prijs. Het is niet duur. Ik vind het prima werken en ben er tevreden mee. Wellicht zullen anderen het te karig vinden, maar dan zul je naar websites moeten met betere service en dus hogere prijzen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.