Dating tips vrouwen

Dating tips voor vrouwen
Heb je een date geregeld met een leuke man? Dan kan je wel wat datingtips gebruiken. Vooral als de man in kwestie geschikt relatiemateriaal is. Hieronder staan een aantal tips waarmee je je succeskansen vergroot.

Zorg voor je uiterlijk

Je lichaam is natuurlijk je belangrijkste wapen. Zorg er dan ook voor dat je er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Maak een afspraak in de beautysalon en trakteer jezelf op een behandeling. Zoek ook een outfit uit waarin je lichaamsvormen goed uitkomen. Gebruik ook make-up, maar niet te veel. De meeste mannen houden van vrouwen die er natuurlijk uitzien.

Een fijne plek
Tijdens je date wil je je natuurlijk ontspannen voelen. Spreek dan ook op een plek af waar jij je op je gemak voelt. Kies ook voor een openbare plek. Zo kan je in je favoriete koffiezaak of café afspreken.

Luisteren
Toon interesse in de onderwerpen waar je date over praat. Ook als je ze niet echt interessant vind. Door te luisteren naar hem, geef je aan dat je interesse toont. Zo kom je veel aantrekkelijker over. Ook kan je op deze manier zoeken naar gemeenschappelijke onderwerpen.

Wees onafhankelijk
Laat hem zien dat je een onafhankelijke vrouw bent en laat hem dus het werk doen. Laat hem dan ook merken dat je niet altijd beschikbaar bent, maar dat je ook nog andere bezigheden hebt. Zo moet hij harder zijn best voor je doen. Als hij dat doet, dan weet je dat hij echt in je is geïnteresseerd.

Geen seks
Ook al vind je hem nóg zo leuk, duik niet meteen het bed in. De meeste mannen vinden dit een afknapper. Ze verliezen dan hun interesse in jou. Je kunt hem beter een paar weken laten wachten, totdat hij verliefd op je is.

Kap het af
Klikt je date niet? Kap het dan af. Zeg het eerlijk tegen hem dat je toch geen interesse hebt. Hierdoor hoef je ook niet je date uit te zitten en hem valse hoop te geven. Je kan altijd nieuwe mensen ontmoeten op livechatmetvreemden.nl.

Blijf jezelf
Deze tips vergroten dus je kansen op succes, toch geven ze je geen garantie. Het meest belangrijke is eigenlijk dat je jezelf blijft. Wanneer je je als iemand anders voordoet, dan wordt je date een aanfluiting. Blijf dus jezelf. Zo weet hij ook gelijk wie hij voor zich heeft.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (17 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 11 votes)
Dating tips vrouwen, 7.1 out of 10 based on 17 ratings

42 reacties

Naar het reactie formulier

 1. hoi ik zoek een vrouw tussen 40 en 50 jaar

 2. hoi kan ik langs deze weg en vrouw leren kennen
  één tusen de 40 en de 50 jaar dat zou leuk zijn de rest zien we wel

 3. ik heb iemand leren kennen . hij praat maar veel over sex. wil nog niet ontmoeten

  1. Heb ik ook gehad….zo één. Hij is geïnteresseerd in maar 1 ding en dat is SEKS. Afkappen dus! Tenzij je dit zelf ook wilt.

 4. hoy
  Zouden er ook ser. lieve SINGEL mooie bi vrouwen zijn 45–65jaar.
  die ook ser. zoeken naar een vaste nederlandse bi/vriendin./stel.

  1. Ben getrouwd mijn man is super saai,heb een andere relatie gehad maar dat was niets,ik kom er steeds weer uit dat ik naar een vrouw verlang,hoe moet ik hiermee om gaan,ik zoek een leuke vrouw om haar en mezelf goed te verwennen in alles wil er altijd zijn voor haar.

   Groetjes

 5. ik zoek een lieve man die eerlijk is en betrouwbaar , samen iets gaan drinken, etentje, dagtripjes maken in verlof

 6. Bij een eerste date is het vooral belangrijk dat je deze hebt op een plek waar je je prettig voelt. Met mijn vriend had ik mijn eerste date in het eetcafé waar ik altijd kom. Doordat ik me hier ontspannen voelde, was ik veel meer in de stemming voor de date. Het werd dus erg gezellig en daarna volgde er meer dates.

 7. Gebruik niet te veel make-up het is z;on afknapper als je gezicht kaal is en hij herkent je bijna niet meer.

  Ook haarstukken niet uit doen waar hij bij is en vergeet niet je inlegkruisjes te verwijderen voor dat je met hem in het bed beland.
  Ook je panty bij hem uitdoen staat niet echt sexy ga liever naar de badkamer en bij wc gebruik doe de deur op slot.

 8. Doe leuke kleding aan gebruik een niet overheersende parfum, en blijf vooral jezelf, en bovendien vertel niet gelijk waar je woont voor je het weet blijft je date je stalken, dat heb ik eerder mee gemaakt.
  als hij in het begint te veel van je weet word het moeilijk om het later af te kappen.

 9. Nou ik dof me goed op hoor van mijn dates, ja ik heb er wekelijks wel drie of vier, ik heb laatst mijn haar rood geverfd en extensions laten zetten, daardoor voel ik me ook veel meer sexy en dat is belangrijk.

  Ok mijn fav parfum van dolce gabanna mag niet ontbreken en ik neem altijd een extra slipje en panty mee voor ongelukjes.

 10. Veel vrouwen zijn enorm veeleisend ze willen gelijk naar een duur restaurant op de eerste date, nou daar ben ik mee gekapt, een cafe is wat mij betreft ok dat restaurant kan later wel (als het uiteindelijk wat word)

 11. Ik ben er onderhand wel klaar mee dat daten, het is iedere keer dezelfde teleursteling mannen zijn gewoon saaie wezens!

 12. Als ik een date heb, dan ga ik altijd op zoek naar een nieuwe, leuke outfit. Ook laat ik mijn haar doen door een vriendin en maak ik me mooi op. Wil me immers van mijn beste kant laten zien.

 13. Ik zorg altijd dat ik date op een plek waar ik me comfortabel voel. Verder trek ik altijd iets moois aan. Ook spreek ik af met vriendinnen dat ik ze mij na een uur bellen of een berichtje sturen om te checken hoe het is. Als het dan niks is, dan doe ik net alsof ik ineens weg moet naar een vriendin die een probleem heeft.

 14. Als het niet klikt met mijn date, dan kap ik het snel af. Samen met mijn vriendinnen heb ik daar een soort trucje voor bedacht. We hebben elkaar al een paar keer geholpen bij een vreselijke date en er achteraf ook nog veel om gelachen.

 15. Ik heb al veel dates gehad en het loopt elke keer uit op een teleurstelling. Voorlopig heb ik er echt even geen zin meer in. Het valt toch altijd tegen. Misschien kom ik gewoon een keer een leuke man tegen op mijn werk of in de supermarkt of zo.

 16. ik heb vorige week een date gehad en die viel niet tegen! het was super gezellig en hij stelde me echt op mijn gemak. hierdoor was ik gewoon mezelf en dat is natuurlijk wel het belangrijkste.

 17. Ik zorg er altijd voor dat ik er leuk uitzie op een date. zo draag ik een leuk rokje met een mooie top en doe ik subtiel wat make-up op. zo laat je ook zien dat jij je er best voor hebt gedaan. Verder drink ik ook niet te veel, maar een of twee wijntjes, want ik wil er nog wel bij blijven. ook spreek ik altijd af op een plek in de stad, zodat ik makkelijk weg kan gaan als het niet gezellig is.

 18. Als ik een date heb, dan spreek ik altijd af in mijn vaste kroeg. Hier kennen ze me en als er dan wat is, kan ik tenminste hulp inschakelen. Wel zo veilig toch?

 19. Ik spreek altijd met mijn vriendinnen af dat we elkaar bellen als onze date heel erg tegenvalt. Zelf heb ik het nog niet hoeven doen, maar een vriendin van me wel. Haar date viel zo tegen dat ze me een appje stuurde dat ik haar moest bellen. Dat deed ik. Ik belde haar zogenaamd op met een smoesje dat ze direct naar me toe moest komen.

 20. Als een date niet gezellig is en het klikt niet, dan zeg ik het gewoon tegen hem. Je kunt maar beter eerlijk zijn vind ik.

 21. Als ik een date heb geregeld met die ene leuke man, dan ga ik altijd naar de kapper om mijn haar te laten doen. Verder maak ik me extra mooi op en trek ik een leuke, sexy, stijlvolle outfit aan. Zo laat ik aan hem zien dat ik mijn best voor hem heb gedaan. Verder speel ik altijd een beetje hard to get en zoen ik niet gelijk. Hier wacht ik nog een date mee.

 22. Ik vind daten erg leuk, maar ik heb een aantal keer gehad dat er toch geen echte klik voor mij was. Mijn date van toen vond dat er wel een klik was, dus ik moest hem teleurstellen. Dit is erg moeilijk, want het komt erg hard over. Hoe kan ik dit het beste aan de jongen vertellen?

 23. Een belangrijke tip voor de vrouwen onder ons, als je na de date niet geinteresseerd bent communiceer dit dan duidelijk. Blijf geen leuke smsjes terugsturen als je eigenlijk niet meer wilt afspreken. Is mij overkomen namelijk en dit was niet zo leuk. Mannen willen duidelijkheid!

 24. Mijn vriend vind het altijd erg aantrekkelijk dat ik mijn eigen werk heb en dus financieel onafhankelijk ben

 25. First impression is everything

 26. Sommige mannen knappen juist af op onafhankelijke vrouwen hoor. Mijn ex vriend vond het juist leuk als hij lekker voor me kon zorgen. Dat mag van mij ook gewoon hoor

 27. Goed luisteren is een goed idee. Dat is erg belangrijk voor een goede date, maar vergeet geen verhalen te vertellen want je moet ook interessant zijn voor hem

 28. Luisteren is wel belangrijk hoor, ik denk dat mijn dates daardoor altijd goed gaan. Laat hem maar praten en jij luisteren, dat vinden ze leuk. DAarna natuurlijk wel de rollen omwisselen want je wilt wel dat hij wat van jou leert!

 29. Ik heb altijd erg moeite om een date af te kappen. Ik vind het moeilijk direct te zeggen dat ik het niet zie zitten om verder te gaan. Dit is echter vaak wel de beste oplossing.

 30. Ik denk dat dit goede tips zijn voor vrouwen, want ik ben het er mee eens dat het prettig daten is als een vrouw zich mooi aankleed.

 31. Zelfverzekerdheid uitstralen! Dat is het belangrijkste

 32. Mijn moeder gaf me altijd als tip dat ik iemand moet behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden, met respect dus. Deze tip is ook van toepassing op het daten, dus neem het mee!

 33. Ik probeer altijd te genieten tijdens een date. Als je te veel bezig bent met het ‘goed’ doen zal je geen plezier beleven.

 34. Wat een goede tips zeg, als iedereen dit zou toepassen zou de wereld een stuk leuker zijn.

 35. Ik wil graag reageren op het punt dat je ergens moet afspreken waar je je veilig voelt. Ik spreek altijd af in een cafetje bij mij in de buurt. Ik ken de eigenaar en het is dichtbij mijn huis, handig en ik voel me veilig.

 36. Ik ben 20 jaar oud en begin net met het daten.. ik vind het erg leuk maar kan niet goed inschatten of iemand serieus is of niet. Ik heb laatst een hele leuke dat gehad met een man en daarna hoorde ik niks meer van hem. Ik heb hem nog een berichtje gestuurd, en daar reageerde hij ook niet op. Erg jammer, en ik vraag me nu af of ik bepaalde hints niet gezien heb.

 37. Waarom doet iedereen zo spastisch over online daten, tegenwoordig is het heel normaal. Iedereen doet het, dus ga uit van je eigen instinct en durf te daten. Ik heb er mijn vriend mee ontmoet en we zijn al 3 jaar samen. Ik kan me geen leven zonder hem inbeelden.

 38. Mijn broer is verliefd op mijn beste vriendin, wat moet ik hiermee?

 39. Ik heb een Belgische vriend, ik heb hem ontmoet via mijn vriendin in Belgie. Ze is erg bezig geweest om ons te koppelen, want wij hadden er allebei geen interesse in. Uiteindelijk is het toch helemaal goed gekomen en ik ben er super blij mee.

 40. Mijn vader heft mij gekoppeld aan de dochter van een goede vriend van hem. Grappig maar het is echt war. leuke schoonfam dus

Geef een reactie

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.